Integratie mogelijkheden

Viadesk biedt een breed scala aan mogelijkheden om andere tools en software die u gebruikt te integreren in het platform. Zie specifieke pagina's voor Microsoft 365Microsoft TeamsADFS OpenIDADFS Saml configuration en O365 OpenID.

API's

Viadesk biedt haar eigen API's om zelf een integratie te bouwen tussen Viadesk en andere software/tools om uw favoriete systemen met elkaar te verbinden en te versmelten tot een naadloze digitale werkplek.

Download our integrations paper
Viadesk API portal

Integraties op maat bouwen

Als u niet de middelen of tijd heeft om integraties te bouwen die u nodig heeft,
Viadesk staat voor u klaar. Viadesk werkt samen met Harmonizer om u te helpen bij het integreren van van uw systemen.

Harmonizer heeft ruime ervaring met het integreren van andere tools en platformen met
Viadesk en is de perfecte partner voor een eenvoudig en zorgeloos integratieproces.
Het kan helpen om handmatige activiteiten te automatiseren en kostbare tijd en geld te besparen.

Neem contact met ons op als u hulp wilt bij het bouwen van uw integraties.