6 September 2022 - Agendafuncties & meer

Agenda

• De agenda heeft een verbeterde ervaring op mobiele apparaten. Op telefoons zijn bijvoorbeeld de afspraaknamen verborgen in de weekweergave, wat een rustigere lay-out en minder scrollen mogelijk maakt.
  • In de datumprikker zijn de keuzerondjes voor de keuze van de datum naar rechts verplaatst en weergegeven als punaise.
  • De datumprikker heeft verschillende andere verbeteringen, zoals een betere waarschuwing dat u nog moet stemmen, en het weergeven van de datumprikdatums in de kalender.
  • Als je in de kalender op een afspraak klikt, en met de browser Terug-knop teruggaat, kom je nu in dezelfde week uit als waar je vandaan kwam.
  • Datumnotaties worden nu weergegeven op de afspraakpagina met een voluit geschreven jaartal

Evenementen

• Veel verbeteringen onder de motorkap
  • Extra deelnemers worden nu correct opgenomen in de deelnemersexport
  • Het onderwerp van de bevestigingsmail na inschrijving op een evenement is verbeterd

Metagegevens

• Het overzicht van trefwoorden in Set-up heeft een verbeterde ervaring. Je ziet nu precies in welke groepen ze worden gebruikt.
  • Er is een bug opgelost die kon leiden tot onjuist weergegeven trefwoorden als deze speciale tekens bevatten.
  • Verschillende lay-outproblemen met lange trefwoorden zijn opgelost
  • Telproblemen van trefwoorden met verschillende kleine-/hoofdletters zijn opgelost
  • Een bug waarbij het groepsmenu niet verscheen na het klikken op een trefwoord is opgelost

Formulieren

• Er is een bug opgelost waarbij de knop Formulierbeheer tóch werd weergegeven voor gebruikers die formulieren niet mogen beoordelen
  • Problemen met de PDF-export van formulieren zijn opgelost
  • Ingestuurde formulieren laten nu een klikbaar e-mailadres naast de naam zien.

En meer…

• In het scherm Groepen en Beheerders onder Instellingen kunt u nu zien of aan een groep een MS Teams-site is gekoppeld
  • Verbeterde e-mailmelding voor een chatbericht met alleen een afbeelding; het toont nu de naam van die afbeelding.
  • Duidelijkere instructies voor webmasters die het e-mailadres van een deelnemer willen wijzigen
  • De tooltip voor de vermelding was op sommige plaatsen niet klikbaar, dit is opgelost
  • Pagineringsknoppen onderaan de deelnemerspagina werkten niet goed, dit is opgelost
  • Wanneer een webmaster een ander lid toevoegt aan/verwijdert uit de lijst met webmasters, wordt dit nu om veiligheidsredenen vastgelegd onder Systeemgebeurtenissen
  • Het veld Zoek een groep in de applicatiebalk toont nu een vergrootglaspictogram voor meer duidelijkheid
  • Deelnemers konden een groep niet verlaten als ze lid zijn van een deelnemerslijst; dit is opgelost
  • De e-mail 'Nieuw in...' verbergt nu de naam van de auteur, wanneer een nieuwsbericht wordt gepubliceerd door "Van de nieuwsredactie"
  • Een telfout in de vind-ik-leuks wanneer een bestandsversie wordt verwijderd, is opgelost
  • De Home-groep wordt nu correct weergegeven op de Aspirant-pagina.
  • Er is een bug opgelost waardoor leden hun profielfoto niet konden wijzigen als de foto extra punt-tekens in de bestandsnaam had
  • Een sorteerfout van nieuwsartikelen in de 'Nieuw in...'-mail is opgelost