Content kopiëren of verplaatsen naar een andere groep

Als webmaster, groepsbeheerder of plaatser van de content heeft u in Viadesk de mogelijkheid om content te kopiëren of te verplaatsen van de ene groep naar de andere. 

Pagina's kopiëren

Wanneer u voldoende rechten heeft ziet u rechts op de pagina een menu Acties. Onder de optie om de specifieke pagina te bewerken ziet u de kopiëren functie. Als je op kopiëren klikt, krijg je een popup waarin je kunt kiezen naar welke bestemming de duplicatie van deze pagina moet gaan.

Pagina's verplaatsen

Als je voldoende rechten hebt, zie je aan de rechterkant van de pagina een menu Acties. Als je op de optie Meer klikt, krijg je verschillende functies waaronder de functie Verplaatsen. Als je op verplaatsen klikt, krijg je een popup waarin je kunt kiezen naar welke bestemming de pagina moet gaan. De pagina wordt verplaatst en zal niet meer op de huidige plaats staan.

Mappen en items kopiëren

Om mappen en items van een groep naar een andere groep te kopiëren kun je in het groepsmenu op items klikken. Na het selecteren van de specifieke mappen of items die je wilt kopiëren verschijnt de optie om ze in bulk te kopiëren. Door op kopiëren te klikken krijg je een popup waarin je kunt kiezen naar welke bestemming de kaarten en/of items gedupliceerd moeten worden.

Mappen en items verplaatsen

Om mappen en items van de ene groep naar de andere groep te verplaatsen kun je in het groepsmenu op items klikken. Na het selecteren van de specifieke mappen of items die je wilt verplaatsen verschijnt de optie om ze in bulk te verplaatsen. Als je op verplaatsen klikt krijg je een popup waarin je de bestemming kunt kiezen.