Mobiele apps

Get Started

Het Viadesk platform kan via de browser gebruikt worden op tablet en telefoon, het platform is responsive. Maar Viadesk biedt ook een specifieke app voor iPad, iPhone en Android. Met de responsive website en de apps kun je overal samenwerken, op elk gewenst moment, via jouw eigen mobiele apparaat. Het maakt niet meer uit waar je bent, je hebt alles binnen handbereik: thuis, onderweg of op het werk.

De Viadesk apps zijn beschikbaar voor telefoon en tablet en hebben de optie om notificaties te ontvangen bij belangrijke nieuwsartikelen en updates op jouw platform.

Download de app via de Apple App Store en de Google Play Store

Tijdens het installatieproces kun je vervolgens opgeven voor welk platform jouw Viadesk moet gaan werken. Je dient daarvoor eenmalig het internetadres van het platform in te vullen.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om met jouw inloggegevens van het platform in te loggen. Dit hoef je slechts eenmalig te doen.

Let op: niet alle platforms op Viadesk hebben besloten de app functionaliteit aan te bieden. Neem contact op met de beheerder of webmaster van jouw platform voor deze mogelijkheid.