20 Juni 2022 Agenda & Bynder Integratie

Agenda

Een praktische agenda die prettig oogt is onmisbaar op je platform. Daarom hebben wij de populaire agenda en agenda-widget verder aangepakt. De lay-out is meer toegankelijk en je kunt in je widget (Agenda of Outlook) voor- en achteruit in de tijd gaan. Daarbij kun je de widget als lijst of kolommen weergeven.

Op platformen waarbij Microsoft 365 is gekoppeld, is het nu mogelijk om de Outlook Agenda in je profiel op Viadesk weer te geven. Handig als je je agenda wilt delen. Wil je van deze feature gebruikmaken, neem dan contact met ons op.

Bynder integratie

Bynder's Digital Asset Management (DAM) module is een oplossing voor het centraliseren, organiseren en delen van digitale mediabestanden. Op die manier is het mogelijk een bibliotheek van beelden samen te stellen waarmee iedereen op het platform kan werken. Voeg gewoon de URL toe aan Setup > Integrations > Bynder om deze functie te gebruiken. Een nieuwe knop met toegang tot de DAM-module is beschikbaar in rijke tekstvelden. Gebruikers moeten inloggen bij Bynder voordat ze de knop kunnen gebruiken.

Lijst van aanpassingen

Agenda

• De Agenda- en Outlook-widgets hebben een eenvoudigere lay-out met verbeterde toegankelijkheid
  • In de agendawidgets kun je nu ook kiezen tussen lijst- en kolom-out
  • Je kunt er nu ook voor kiezen om je Outlook agenda in je profiel weer te geven zodat anderen kunnen zien wanneer je beschikbaar bent, als je ingelogd bent via OpenID/Microsoft 365. Neem contact op met Fellow Digitals als je gebruik wilt maken van deze optie.
  • Evenementen die je aanmaakt, maar waaraan je niet zelf deelneemt, zullen niet meer worden getoond in je Agenda widget.
  • Op de agenda pagina kun je nu in de dag- en weekweergave met de muis over een afspraak gaan, om direct meer informatie te zien.

Integraties

• Bynder Digital Asset Management integratie. Ga om het te gebruiken naar Setup > Integraties > Bynder
  • Alle integraties zijn nu te vinden onder Setup > Integraties

Overig

• Er is een bug opgelost die een foutmelding op de laatste pagina van een enquête gaf
  • Prestatieverbeteringen voor de chat
  • Cosmetische verbeteringen op de Mijn Voorkeuren pagina
  • Enkele verbeteringen aan de RSS import
  • Er is een fout hersteld waarbij het soms kon voorkomen dat een gebruiker geen waarschuwing kreeg, als deze een pagina verliet met onopgeslagen wijzigingen
  • Gedeactiveerde deelnemers krijgen geen push notificaties meer
  • Verschillende verbeteringen onder de motorkap