Afspraken kopieëren, bugfixes en meer (November 2021)

Nu november is aangebroken, lijkt het alsof we de winter al bijna kunnen ruiken. Om je werk makkelijker te maken en de dagen wat zonniger, zijn vannacht nieuwe functies toegevoegd aan jullie Viadesk-platform. Wil je weten wat er precies veranderd is? Lees dan verder!

Kopieer afspraken

Wat veel tijd zal besparen is de optie Afspraak kopiëren. Met deze nieuwe toevoeging aan het menu bij Acties is het nu mogelijk om een kopie te maken met slechts kleine wijzigingen, bijv. hetzelfde evenement met verschillende begintijden. Door het dupliceren van zo'n afspraak kun je nog efficiënter werken.

Fellow Digitals, what else?

Neem dus gerust een Pumpkin Spice Latte en neem alle tijd om door deze flinke lijst aan mooie updates, fixes en verbeteringen te scrollen:

Evenementen

• Het gebruik van afbeeldingen voor de evenementenwidget is nu optioneel. Een selectievakje met "Uitgelichte afbeeldingen tonen" is toegevoegd aan de instellingen onder Weergave-opties (standaard staat deze optie nog steeds aan). Als het vinkje uitgezet is, worden er geen afbeeldingen getoond.
  • De dag van de week is toegevoegd in het widget, naast de datum van het evenement.
  • Groepsbeheerders en webmasters kunnen nu deelnemers verwijderen die zijn ingeschreven voor een evenement.

Groepen

• Bug verholpen: Bij het beheren van groepspermissies in de deelnemerslijsten bij "Setup", onthoudt het platform nu bij zoekopdrachten wel de selectie die hier is aangegeven.
  • E-mails die in de inbox van een groep zijn ontvangen, worden nu vermeld in de e-mail "Nieuw in...".
  • Bug verholpen: De home-groep wordt nu weer getoond in het groepswidget op de persoonlijke startpagina.
  • Een bug opgelost die soms problemen kon veroorzaken bij het importeren en exporteren van contacten in groepen.
  • Bug verholpen die ertoe kon leiden dat deelnemers die geen berichten wilden ontvangen van een specifieke groep, deze berichten toch te zien kregen in de e-mail "Nieuw in...".

De complete lijst met verbeteringen

• Verbeterde formulering in de kennisgeving die wordt verzonden nadat een formulier is goedgekeurd of afgewezen.
  • URLs zonder domeinextensie worden nu gecontroleerd en zijn toegestaan als ze worden gebruikt in het snelkoppelingswidget.
  • In de mobiele/responsive-weergave staat het nieuwsarchief in het nieuwsportaal nu onderaan, net als in de desktop-weergave.
  • De uitlijning van de icoontjes in het Itemfilter widget is verbeterd.
  • De selectie voor het geboortejaar van de gebruikers kan nu tot het voorgaande jaar (2020).
  • Bug verholpen die er soms voor zorgde dat keuzerondjes niet zichtbaar waren in het profiel van deelnemers.
  • Fout verholpen waardoor het veld van de status update langer kon worden wanneer een lange URL werd ingevoegd.
  • Bug verholpen die deelnemers soms toestond bepaalde profielvelden aan te passen na de eerste login, ook al was dit uitgeschakeld door de webmaster.
  • Bug verholpen die ertoe kon leiden dat een dossieritem werd omgezet in een mapitem nadat het naar een andere locatie was verplaatst.
  • Bug verholpen waarbij de kennisgeving van de afsprakenpeiling naar de organisator werd gestuurd voordat alle deelnemers hadden gestemd.
  • Bug verholpen in de opties van het chatprofielmenu waarbij de optie "Bericht verzenden" niet altijd werkte zoals verwacht.
  • Verschillende verbeteringen op het gebied van veiligheid en stabiliteit.