Link toevoegen aan navigatiebalk

1. Setup
2. Algemene instellingen
3. Kies het tabblad Applicatiebalk
4. Voeg linkjes toe
5. Bewaren

Logo
Via het logo kom je altijd weer terug op de Home
Het logo (en andere vormgeving) is in te stellen via Setup.

Home en persoonlijke startpagina
Als de persoonlijke startpagina is geactiveerd, kom je daar via Home (of via het logo).

Is er geen persoonlijke startpagina ingesteld, dan is Home de groep waar iedereen als eerste komt na het inloggen.

Deelnemers
Het is mogelijk om de naam te wijzigen in bijvoorbeeld Collega’s of Team.

1. Setup
  2. Algemene instellingen
  3. Kies het tabblad Applicatiebalk
  4. Wijzig de naam
  5. Bewaren

Belangrijk om te weten
Alleen de naam in de navigatiebalk is aan te passen. In de widgets en andere plekken in het platform blijft het Deelnemers.

Extra linkjes toevoegen
Bij hetzelfde tabblad van de Applicatiebalk is het ook mogelijk om maximaal 4 extra linkjes toe te voegen aan de navigatiebalk. Dat kan een link zijn naar een website of juist naar pagina’s binnen het platform.

Tip

1. Overleg met andere webmasters voor je dingen aanpast om verwarring te voorkomen of verdeel de taken per webmaster.
  2. Daarnaast is er een help-menu en een accountmenu. Hier kunnen ook linkjes aan toegevoegd worden.